12.11.2015

Taas lähtö lähenee (ja rahapussit kevenee)

Enää 10 päivää meiän lähtöön, oikeesti onko pakko lähtee täältä jos ei millään taho? 
Tästä paikasta on tullu meille molemmille ihankuin toinen koti. On niin outoo kun ei ees tunnu siltä et ois ulkomailla tai mitään, tuntuu vaa siltä että ois Suomessa mut ei vaan ymmärrä mitään mitä muut ihmiset puhuu, tullaan varmaan olee ihan hukassa suomen kielen kanssa kun tullaan takas.
Tänään kahvikupeilla ollessa (ylläripylläri) mietittiin että miten pystytään palaamaan Suomen maisemiin ja jättämään nää maisemat taakse, tietäen että me ei tulla enää aikoihin juomaan näin hyvää kahvia mitä täällä saa ja vielä näissä Iseojärven maisemissa jotka oikeen tekee kahvihetkestä täydellisen. 


Ei olla vielä hirveemmin mietitty vikoille päiville tekemistä, kun ei tiietä meiän vapaapäivistä oikeen ennakkoon. Mutta suunnitelmissa ois ylihuomenna eli lauantaina mennä kattelemaan 10km päässä olevan Number One EDM clubin menoo ja meisinkiä, riippuen tietenkin onko sunnuntai vapaana ja osataanko reitti sinne (okei ollaan kyllä oltu täällä iha mestarisuunnistajia nii tottakai osataan). Ollaan myös suunniteltu että mennään Venetsiaa kurkistelemaan, mutta sinne aateltiin mennä meiän kahen italialaiskamun kanssa jos ne löytää sopivan vapaapäivän jolloin lähtis meiän kanssa sinne. Käyään myös heittämässä vika shoppailukierros Franciacorta Outlet Villagessa, jossa käytiin itseasiassa viime viikolla ensimmäistä kertaa. Oltiin saatu käsitys että siellä ei ois ees paljon kauppoja että kerettäis jossain parissa tunnissa helposti kiertää kaupat läpi, niin tehtiin se virhe että lähettiin työpäivän jälkeen kurkkimaan nopeaa et millanen mesta sieltä pilkistää. Meitä vastassa oli lähemmäs 200kaupan 'kylä', se oli kyllä tosi siististi toteutettu kun se vaikutti oikeesti semmoselta pikkukylältä joka on vaan täynnä kaikkia merkkivaateliikkeitten outletteja. Takas himaan sieltä lähettiin taas lompakot tyhjinä ja kädet kipeinä kauppakassien kantamisesta, meni kaks päivää ja alko taas shoppailuhammasta kolottamaan niin päädyttiin kolmatta ja vikaa kertaa Oriocenteriin jossa meni taas koko päivä ja rahapussi ei siitäkään nauttinut.


T. kRISTOfer ja oona (ps ei olla kopioitu jvg - etenee biisiä tossa otsikossa, jos joku sitä miettii itsekseen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää kommentti :-)