26.10.2015

Mä joka päivä töitä teen


Aamulla töihin tullessa varmistetaan, että aamupalaa on tarpeeksi esillä. Täytellään linjastoa aamun aikana ja hoidetaan tiskejä. Asiakkaiden tullessa kysellään mitä kahveja he tahtoisivat ja valmistetaan ne alakerrassa sijaitsevassa baarissa. Aamun viimeisten asiakkaiden poistuessa on meidän vuoro syödä aamiasta, nams. Sen jälkeen siivoillaan aamiaistarpeet pois ja putsennetaan koko aamiaissali ja keittiö lattiasta kattoon. Kun loppusiivous on hoidettu, autetaan yleensä hotellin siivoojia esim. imuroimisessa tai huonesiivouksessa. Nyt on ollut myös kiireellisimpiä työpäiviä (onneks koska sillon työpäivätkin menee paljon nopeemmin) kun hotelli on ollut täynnä. Täällä meiän työporukka on tosi pieni ja ollaan kyl tykätty meiän työporukasta, respan tyttöjen kaa pärjätään enkun kielellä ja siivoojien kanssa aikalailla elekielellä, että ei oo sen pahempia kielimuureja onneks tullu, kun aluks luultiin ettei kukaan meiän hotellista puhuis enkkua pahemmin.


Yks päivä töissä Oona kuuli hotellin aulasta suomen kieltä ja mietti että onko tämä mahdollista. Ja sitten asiakkaiden tullessa yläkertaan Oonan mietteet osuivat oikeaan. Mentiin moikkaamaan heitä ja höpöteltiin siinä jokunen tovi. Oltiin kyllä aika yllättyneitä että mikä sattuma ja miten näin pienessä kylässä törmää suomalaisiin, oli kyllä törkeen siistiä nähä ensimmäistä kertaa suomalaisia täälläpäin ja puhuu suomea jollekin muulle kuin toisillemme.


Ens viikonloppuna me lähdetään Milanoon yöksi juhlimaan Halloweeniä Expon päättäjäisbileisiin ja sinne tulee esiintymään kansainvälisiä artisteja! Nii ja eilen tosiaan oli MTV Emat joihin olisi siis ollut ihan kiva päästä itse kun ne sattu olemaan vaan 70km päässä Milanossa, mut ei keretty hommata lippuja (kiitos italialaisten nettisivustojen jota ei ymmärretty) ja päädyttiin sit loppujenlopuks kattomaa niitä livenä telkkarista, sad....
Ei olla tehty nyt pahemmin mitää normaalista poikkeavaa koska ollaan oltu ihan peeaa, eli ollaan käyty yhillä ja kahveilla, lenkillä ja semmosta JA NÄÄ LENKKIMAISEMAT, voidaan kertoo et vähän paremmat kun Jyväsjärvellä ja täällä on niin jees käydä yhillä koska saa aina ihan törkeesti drinkkien seuraks pähkinöitä sipsejä oliiveja yms. Mutta joo onneks viikon päästä alkaa tapahtumaan enemmän (ainakin toivottavasti). Talvitakit ois myös ihan jees löytää, koska täällä on nyt alkanu sillointälloin olee kylmiä kelejä (mut ajatus Suomen keleistä lämmittää mieltä, lällislää).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää kommentti :-)