4.10.2015

Seitsemän viikkoa jäljellä ☺️Ensimmäisestä viikosta Italiassa selvitty! Töissä me ollaan hoidettu aamiaista, valmistettu ja tarjoiltu asiakkaille erikoiskahveja, sekä päivän päätteks siivottu aamiaishuone. Työpäivät on noin 4h mittaisia ja loppupäivät ollaan tutustuttu paikkoihin.
Keskiviikko ja torstai meni Sarnicoon, eli viereisen järven toisella puolella olevaan pikkukylään, tutustuessa. Torstaina löydettiin myös uus lemppariravintola, josta ostettiinki yhet juomat. 
Perjantaina töitten jälkeen käytiin kaupassa ostamassa ruokaa ja yks viinipullo naapurissa olevasta viinikaupasta, se viinikaupan myyjä on ihana vanha papparainen (joka tarjos meille yhet mansikkaviinishotit Finlandian kunniaks). Kun päästiin kotiin niin seuraava ongelma olikin se, että meillähän ei tosiaan ollut viinipullon avaajaa. Loppupelissä Krisse sai ruuvimeisselillä korkin auki ja oli muuten maailman parasta viiniä. Myöhemmin illalla mentiin syömään sinne meidän lemppariravintolaan. Käytiin tutustumassa myös italialaisten baarikulttuuriin, jossa huippuu oli se että kun tilaa mansikkafrozen juoman niin saa juoman joka näyttää oikeelta mut maistuu pelkästään kookokselta..Lauantaiaamuna herättiin ja valmistettiin herkullinen brunssi. Myöhemmin päivällä lähdettiin meidän kaverin Valerian kanssa Pohjois-Italian suurimpaan ostoskeskukseen Oriocenteriin shoppailemaan. Siellä oli ihan sikana kauppoja ja ei todellakaan keretty käydä kaikkialla kun luultiin että meillä olis ollut tänään töitä niin lähdettiin aikasin pois. Oona ei ostanut sieltä mitään muuta kuin kanahampurilaisen, mutta Krisselle tarttu mukaan pari vaatetta. 
Tänään meillä ei ollutkaan töitä, koska hotellissa oli hiljainen päivä, joten käytiin Sarnicossa suklaamarkkinoilla ja kahvilla.