15.10.2015

Kuolema kävi ovella kolkuttamassa...

Äsken oltiin alottelemassa blogin kirjoittelua, sitten yhtäkkiä alakerrasta alkoi kuulua hirveetä kolinaa. Me käytiin kunnon sotasuunnitelmat läpi mitä tehtäis jos joku tunkeutuis meidän kämppään. Odoteltiin joku 5 min hiljaisuudessa, että uskallettaisiin mennä alakertaan kurkistelemaan että mikä siellä odottaa. Sitten koitti aika mennä alas, niin eihän siellä mitään ollut. Ikkkunaluukut oli myrskytuulessa paukuttanu seinää vasten, joten hengissä selvittiin tällä kertaa.


Ja tosiaan, tän postauksen ideana oli kertoa kuluneista päivistä täällä. Lähipäivinä ollaan töiden lisäksi esim. käyty kahvilla, drinkeillä, käyty shoppailemassa, otettu aurinkoa, käyty torilla ja tutustumassa kävellen eri paikkoihin. Tällaista tää meiän perusarki täällä oikeestaa on (highlife t. Bile-Dani), nii sen takia ei olla hirveesti kirjoteltu ettei tää ois vaa itsensä toistamista. 


Erikoismaininta tosta shoppailusta. Läheltä löytyy aiemmassa postauksessa mainittu Pohjois-Italian suurin shoppailukeskus, Oriocenter, joka on aivan mahtava. Meillä tosin loppu rahat ja aika kesken, mutta vielä on onneks paljon viikkoja jäljellä ja sinne on pakko päästä uudelleen. 


Sää on ollut täällä vaihtelevaa, on päiviä kun aurinko paistaa ja voi ottaa aurinkoa, mutta löytyy myös näitä kylmiä myrskypäiviä kun sataa kaatamalla vettä. Lämpötilat on vaihdellut 15-25 asteen välillä.


Unisin terveisin Omppu ja Krisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lisää kommentti :-)